Kern Konsult

Hallo wij zijn Kern Konsult!

Veel van onze opdrachtgevers werken aan maatschappelijke opgaven. Hun context is permanent in beweging en dat vraagt om sterk samenspel en stevig leiderschap.

Wij begeleiden organisaties bij transities en leer- en ontwikkelvraagstukken. En zorgen ervoor dat mensen met elkaar tot de juiste ontwikkeling en bijzondere prestaties komen.

Kern Konsult kenmerkt zich door sterk samenspel met hun opdrachtgevers en is gebouwd op een fundament van 40 jaar ervaring met organisatieontwikkeling.

Waar wij mee kunnen helpen

  • Begeleiden van organisatievraagstukken en transities
  • Leiderschapstrajecten en teamontwikkeling
  • Visie- en strategieontwikkeling
  • Ontwikkelen en begeleiden van project- en programmamanagement
  • Project start-ups, project fresh-up en project evaluaties
  • Coaching van directies, teams en professionals

Hoe wij dat doen?

Als praktische verbinders beheersen wij de kunst van het ‘hoe’. Door ons te verdiepen, het stellen van de juiste vragen en goed te luisteren, creëren we in samenspel met onze opdrachtgevers een praktische aanpak en begeleiden organisaties bij het zetten van concrete stappen op onbekend terrein. Onze aanpak is inspirerend, enthousiasmerend en verrassend.

Als praktische verbinders beheersen wij de kunst van het "hoe".

Ernst Evelo
Adviseur - Kern Konsult

Wij begeleiden organisaties met ambitie. Op onbekend terrein zijn wij thuis.

Rob Coppenhagen
Adviseur - Kern Konsult

We ontmoeten je graag!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak een afspraak