Kern Konsult

Ernst Evelo

Ernst Evelo

Ernst heeft een groot analytisch vermogen, kan zaken snel doorgronden, vormgeven en realiseren. Hij merkte dat zijn natuurlijke rol is om mensen te begeleiden in plaats van ze te leiden. En dit combineert hij het liefst met ondernemen. Inmiddels alweer 20 jaar als adviseur en partner bij Kern Konsult.

Helder, inspirerend en verbindend
Wil je als organisatie ontwikkelen tot een volgend level rondom een inhoudelijke opgave? Is het tijd voor innovatie of noodzaak tot verandering? Vraag je je af hoe je je visie gaat realiseren? Hoe je je mensen gaat mobiliseren? Heb je behoefte aan spiegelen, klankborden of een sparringpartner?

Ernst inspireert, stelt de juiste vragen, brengt tot denken, zet aan tot bewegen, geeft scherpte en structureert gedachten. Hij brengt niet de oplossing, die laat hij jezelf vinden door vanuit andere invalshoeken te kijken. Ernst: “ik gun mensen hun eigen proces waardoor het beklijft.” Hij creëert bewust stilte zodat mensen alle ruimte hebben om zelf aan het woord te komen. Vandaar ook zijn reizen naar de woestijn. Waarbij hij mensen meeneemt om de stilte op te zoeken en de eigen weg te gaan.

Hij begeleidt individuen en teams bij realisatie van hun potentieel. Hij verheldert de vraag door op een liefdevolle en betrokken manier scherpe vragen te stellen en oordeelloos te luisteren. Ernst geeft mensen vertrouwen en laat mensen in hun waarde.

Hij voert ogenschijnlijk geen regie, maar ondertussen wel degelijk: alles komt aan de orde met een prettige souplesse.

Judith Goossens
Griffier - Gemeente Maastricht

Hij zorgt voor veiligheid en vertrouwen en benadrukt het positieve. Hij zet individuele mensen op de voorgrond.

Judith Goossens
Griffier - Gemeente Maastricht