Kern Konsult

Annelies van Gool

Annelies van Gool

Als je Annelies ontmoet, dan spatten het enthousiasme en de positiviteit van haar af. Ze is iemand die altijd kansen ziet en bruggen bouwt, maar daar houdt het zeker niet bij op. Vervolgens stelt ze je haarscherpe vragen en luistert ze de relevante aspecten en benodigde stappen in de organisatie naar boven. Trefzeker, zorgvuldig en energiek. Want uiteindelijk gaat het haar natuurlijk om het maatschappelijke resultaat. Een project moet impact hebben.

Scherpzinnig, doortastend en invoelend

Wil jij een scherpe organisatieadviseur met een behendig repertoire aan communicatieve vaardigheden? Zoek jij een adviseur/trainer die helpt om jou en jouw mensen te motiveren en te equiperen voor nieuwe opgaven?

Annelies creëert na een zorgvuldige intake altijd de juiste aanpak. “Beweging creëren en samen met alle betrokkenen complexe vraagstukken oplossen en verbeteringen doorvoeren: ik heb een heerlijk vak! Ik ben energiek en inspirerend, bijvoorbeeld als ik een training geef, maar zie mezelf niet als visionair. Wél ben ik degene die de route naar de eindbestemming met jou uitstippelt, natuurlijk in co-creatie met de betrokkenen. Daarbij zie ik snel welke stappen er onderweg allemaal nodig zijn. Het beste kom ik tot mijn recht als ik de verbindende schakel mag zijn tussen opgaven, strategie en werkvloer. Ik ‘tolk’ graag, bijvoorbeeld tussen directeur en projectleider, om te kijken hoe we gezamenlijk een volgende stap kunnen zetten.”

Met een dosis humor kan ik ervoor zorgen dat er een inspirerende dynamiek ontstaat tussen een opdrachtgever en mijzelf. Mijn studie tot gedragswetenschapper was de basis om te werken als behandelaar, trainer, project- of programmaleider en lijnmanager in de GGZ en het onderwijs. Als trainer of adviseur is het fijn dat ik ook zelf met beide voeten in de klei heb gestaan en mij – mede daardoor – goed in mensen kan verplaatsen. Ik schenk en creëer vertrouwen en vind het belangrijk dat iedereen zich veilig en betrokken voelt.

Annelies is betrokken, enthousiast en zeer scherp op wat een situatie nodig heeft.

Egbert
Architect

Mooi hoe Annelies kan inzoomen op persoonlijke vraagstukken en tegelijkertijd rekening houdt met de leerdoelen van de rest van de teamleden. Ze is enthousiast en geïnteresseerd.

Tamara
Programmamanager

Energiek! Weet goed aan te sluiten bij de behoefte van de cursisten.

Marieke
Programmamanager