Kern Konsult

Rob Coppenhagen

Rob Coppenhagen

Rob achterhaalt snel drijfveren, het ‘waarom’. Of zoals zijn collega’s zeggen: “Rob dringt snel door tot de kern.” Hij ziet kansen en mogelijkheden van een organisatie en helpt deze boven water te krijgen. Hij ziet het unieke wat mensen zelf gewoon zijn gaan vinden. Bovendien verstaat hij de kunst van het ‘hoe’, hoe ambities en visies zo te regisseren en te organiseren dat ze werkelijkheid worden.

Strategisch, praktisch en creatief
Neem je geen genoegen met de status quo? Wil je verder reiken met je organisatie, fundamentele stappen zetten? Weerhoudt het dagelijks werk je ervan om bezig te zijn met dat wat echt een verschil kan maken?

Rob is opgeleid als acteur en regisseur aan de gerenommeerde Webber Douglas Academy of Dramatic Art in London. Na zijn opleiding heeft hij 12 jaar het familiebedrijf geleid, met de voeten in de klei, en heeft daarna zijn eigen organisatie adviespraktijk gestart.

Zijn achtergrond zie je terug in hoe hij in zijn werk staat; als regisseur van grootschalige veranderingen binnen organisaties op een pragmatische en ondernemende wijze. Rob is sinds 1985 verbonden aan Kern Konsult waar zin en zakelijkheid prachtig samen komen.

Hij tilt je boven de materie uit, helpt perspectief te formuleren waardoor je met andere ogen naar de organisatie gaat kijken; zo vind je je inspiratie om weer een nieuw spoor te vinden.

Marjolein Keverling
Adjunct-directeur Directie Veiligheid - Gemeente Rotterdam