Kern Konsult

Gemma van Steekelenburg

Gemma van Steekelenburg

Gemma houdt van doen wat energie geeft. Ze heeft aan den lijve ondervonden hoe werk je energie kan geven, maar ook leeg kan trekken. Onderzoeken hoe en wat hierin wel en niet te doen heeft haar veel inzichten gegeven. Deze ervaringen heeft ze geïntegreerd in haar werk als coach, trainer en organisatieadviseur. In haar werk gaat ze met het gehele systeem aan de slag; wat er boven én onder water zit, binnen en buiten beweegt, dichtbij staat en verder weg ligt.

Prikkelend, intuïtief en daadkrachtig
Wil jij je meer voldoening en plezier uit jouw werk halen? Loopt jouw team onnodig stroef?

‘Mijn focus ligt op het begeleiden van verandertrajecten in organisaties. Met Vormgeving & Communicatie en Kunst, Cultuur en Educatie als studieachtergrond, heb ik mij via de uitgeverij wereld ontwikkeld tot een allround coach voor mensen en organisaties.

‘Van nature ben ik erg nieuwsgierig en stel graag prikkelende vragen. Hierdoor krijgen mensen  meer beeld en geluid bij wie ze ‘zijn’, wat er wel en niet toe doet en goed en niet goed voelt. Het is mijn missie mensen bewust te maken van de invloed van het on- en onderbewuste. Iets wat er altijd is, in alles wat je doet. Ik reik graag gereedschappen aan om mee aan de slag te gaan. Dan ontstaat er vanuit het individu ruimte om te kijken naar het geheel en kan de verandering worden ingezet.’

‘Voor Gemma is ‘samen-werken’ een sleutelwoord om in verbinding en effectief te kunnen werken én leven. Ja! In het werk is analytisch kijken, doelen halen en processen volgen belangrijk. Het werkt versterkend als we daarnaast ook kunnen uitzoomen, vertragen, voelen en ervaren! Met aandacht voor alles wat erbij hoort, het lelijke, het mooie en alles er tussenin.

Neem contact op met Gemma

gemma@kernkonsult.nl06 42 30 40 81