Kern Konsult

Koen van Lent

Koen van Lent

Koen werkt energiek en gestructureerd om organisaties te optimaliseren, en zo een professionele, stabiele basis neer te zetten om van daaruit verder te groeien. Koen is zeer bevlogen en werkt als trainer, teamcoach en interim-projectleider voor maatschappelijke organisaties.

Gedreven, positief en sensitief

Wil je een stevige basis waarop je verder kunt bouwen? Fundamentele stappen zetten met je organisatie of team en resultaten boeken die beklijven? Of zoek je een enthousiaste trainer die mensen kan verbinden?

“Ik observeer wat er in een organisatie allemaal gebeurt en vraag mijzelf oprecht af; ‘Waarom loopt het zoals het loopt?’. Vervolgens ga ik een duidelijke visie ontwikkelen, doelen stellen en daar samenwerking op inrichten. Ik vind het heerlijk om alles aan elkaar te helpen koppelen, als een spin in het web.

Koen is zowel bedrijfskundige als haptonoom. ‘Want je kan wel een stabiele basis neerzetten en resultaten opleveren maar als je de mensen niet mee krijgt, dan is het zonde van de energie. Haptonomie gaat heel erg over mensen, over voelen, over persoonlijke groei. Het legt een link tussen voelen en denken. Dat maakt dat Koen soms andere vragen stelt en veel beter luistert en aanvoelt wat er allemaal gebeurt binnen een organisatie.

Samen met Koen hebben we niet alleen het huidige Online Jeugdwerk naar een hoger niveau getild, maar ook een toekomstbestendig plan gerealiseerd. Koen houdt zijn oog op de bal, stelt de vraag achter de vraag en bouwt bruggen waar hij dat nodig acht.

Casper van Vught
Communicatie - Stichting Lumens

Deze adviseur brengt een golf van positieve energie en structuur, begrijpt onze zakelijke behoeften intuïtief en leidt ons met heldere plannen naar een succesvolle toekomst.

Robert Blommers
Directeur - Blommers Coffee Roasters