Kern Konsult

PMC Next (2019)

6 juni 2019

door: Annelies van Gool en Gert van Santen

PMC Next (2019)

PMC Next (2019)

Projectmatig Creëren (PMC) is een belangrijk concept om projecten te managen en heeft zijn waarde inmiddels overtuigend bewezen. Auteurs Annelies van Gool en Gert van Santen, maar ook hun opdrachtgevers, hebben gezien wat goed werkt en succesvol is, maar ook wat minder goed werkt en wat deze tijd extra vraagt.

PMC Next geeft de essentie van PMC aan. Wanneer en vooral waarom ga je met projecten aan de gang en wanneer is het gewoon een ‘klus’ die je moet klaren? Op overzichtelijke wijze worden de stappen beschreven om van een eerste idee naar een succesvol projectresultaat te komen.

De kracht van PMC is vooral de integratie van de menselijke en de technische aspecten. Juist die menselijke aspecten zijn belangrijker dan vaak wordt gedacht. Geslaagde projecten weten met co-creatie, samenwerking en project start-ups gebruik te maken van de ambitie, energie en creativiteit van alle betrokkenen: management, medewerkers en stakeholders. Er wordt niet alleen een resultaat opgeleverd, maar een resultaat met impact.

Prijs: € 19,50 (incl. verzendkosten)

De kracht van PMC is vooral de integratie van de menselijke en de technische aspecten. Juist die menselijke aspecten zijn belangrijker dan vaak wordt gedacht.

Annelies van Gool
Auteur - PMC Next (2019)
PMC Next (2019) - Annelies van Gool en Gert van Santen

Bestel nu het boek "PMC Next"

We ontmoeten je graag!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak een afspraak