Kern Konsult

#3 Podcast over Projectmatig creëren

2 maart 2023

door: Annelies van Gool

#3 Podcast over Projectmatig creëren

#3 Podcast over Projectmatig creëren

In de vluchtige hedendaagse maatschappij is het luisteren naar podcasts voor steeds meer mensen een welkom rustpunt. Een goed gesprek inspireert, motiveert en geeft inzicht. Dit proberen de partners van Kern Konsult ook dagelijks te doen, in de contacten met hun klanten.

In deze podcast van Kern Konsult gaat Annelies van Gool in gesprek met Lonneke Reuser van de Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam (ROHA). Een organisatie die ongeveer 140 zelfstandige huisartsen ondersteunt bij de aanpak van chronische zorg, ouderenzorg en behandeling van bijvoorbeeld astma en diabetes.

Ze bespreken het verder professionaliseren van projectmanagement, het stroomlijnen van processen in een organisatie en de methode Projectmatig Creëeren (PMC) die daarbij werd ingezet.

Door de groei van onze organisatie hadden we behoefte aan een passende structuur waarmee we bijvoorbeeld gemakkelijk kunnen inspelen op de behoeften van de huisartsen. Ik had al goede ervaringen met Projectmatig Creëren en vond het een perfecte methode voor de ROHA.

Lonneke Reuser
Directeur Digitale Zorg en Innovatie - ROHA

Projectmatig creëren is een collectief creatieproces waarbij individueel commitment centraal staat.

Annelies van Gool
Adviseur - Kern Konsult

Luisteren de podcast

Wil je weten wat Annelies van Gool heeft bereikt met het team van de ROHA? Luister dan naar de podcast via je favoriete podcast app of via de player hieronder.

Schrijf je nu in!

Wil je meer ervaring opdoen met Projectmatig Creëren? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass Projectmatig creëren. Of neem contact op met Annelies van Gool.

We ontmoeten je graag!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak een afspraak