Kern Konsult
Projectmatig Creëren

Projectmatig Creëren

Projectmatig Creëren

High-commitment samenwerking voor resultaten met impact.

Het realiseren van een duurzaam bedrijfspand, de implementatie van een nieuwe software, het digitaliseren van bedrijfsprocessen, het organiseren van een grootschalig evenement en de lancering van een nieuw product zijn stuk voor stuk voorbeelden van concrete projecten. Maar wat draagt nu eigenlijk bij aan het succes van een project?

Vanuit de overtuiging dat succesvol projectenwerk vooral mensenwerk is, ontwikkelde Kern Konsult twintig jaar geleden een nieuwe manier van werken: Projectmatig creëren (PMC). In deze methodiek werk je vanuit gezamenlijk commitment toe naar resultaten met impact.

Inmiddels heeft deze aanpak zijn waarde bewezen, is verder doorontwikkeld en is stevig verankerd in de praktijk van honderden organisaties, met name binnen overheidsinstellingen, onderwijs, zorg en dienstverlening. In een vergelijkend onderzoek door PMI-NL en Berenschot werd PMC als ‘meest complete methode’ benoemd.

Succesvol projectenwerk is vooral mensenwerk

Annelies van Gool
Adviseur - Kern Konsult

Ben jij opzoek naar een gemeenschappelijk taal voor het projectmatig werken binnen jouw organisatie? Opzoek naar tools en handvatten om met projecten aan de slag te gaan? Gaat je project niet vanzelf en kan je begeleiding gebruiken? Wil je een vliegende start maken met je project? Wij helpen je graag verder.

Waar wij mee kunnen helpen

  • Opleiden en trainen van projectleiders, projectmedewerkers en projectsecretarissen
  • Opleiden en trainen van (bestuurlijke en ambtelijke) opdrachtgevers
  • Begeleiden van project start-ups, project fresh-ups en projectevaluaties
  • Coaching van projectleiders en projecten
  • Leer- en ontwikkelbijeenkomsten voor verdieping en doorontwikkeling
  • Project intervisie
  • Stroomlijnen van proces en documenten
  • Opzetten en begeleiden van een professionele projectorganisatie

Trainingen (open inschrijving)

Projectmatig Creëren Masterclass

In deze 3-daagse masterclass leer je methodieken en tools om resultaten met impact te realiseren.

Lees meer

Maatwerk en incompany

Als sparringpartner stemmen wij graag af op de behoefte, vraagstukken en uitdagingen die in jullie organisatie spelen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Meer weten?

Meer weten over Projectmatig creëren? We komen graag met je in contact. Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.