Kern Konsult
Samenspel

Samenspel

Samenspel

Grote uitdagingen realiseren door vol overgave samen te werken.

Overal wordt samen gewerkt, maar zelden samengewerkt. Samenspel is samenwerking op het hoogste niveau. Bij samenspel gebeurt niet alleen wat van tevoren als resultaat is gedefinieerd, maar wordt meer waarde en betekenis toegevoegd dan van tevoren kon worden bedacht.

Samenspel gaat over het creëren synergie. Over mensen die elkaar op zo’n manier ontmoeten dat ze boven zichzelf uitstijgen. Door samenspel kunnen we dingen realiseren die vooraf ons voorstellingsvermogen te boven gingen.

De ervaringen uit talloze organisatieontwikkelingstrajecten, trainingen en coachtrajecten hebben aan de basis gelegen aan het ontrafelen van de drie leidende principes die onder samenspel in teams en organisaties liggen, namelijk volledig aanwezig zijn, werken vanuit vertrouwen in plaats van angst en het evenwichtsspel tussen mannelijke en vrouwelijk energie.

Daaraan gekoppeld hebben we een rijkdom aan inspirerende werkwijzen kunnen ontwikkelen. Zij helpen ‘spelmakers’ in organisaties – leidinggevenden, programmamanagers en anderen – om het samenspel te creëren en faciliteren. Hiermee wordt het actief sturen op samenspel een krachtig middel voor het benaderen en oplossen van complexe, maatschappelijke opgaven.

Samenspel is samenwerking op het hoogste niveau.

Nathalie de Man
Adviseur - Kern Konsult

Is iedereen in jouw organisatie op zijn hoede? Werken mensen langs elkaar heen? Doet iedereen aardig, maar laat niemand het achterste van zijn tong zien? Dan is het tijd voor samenspel! Wij helpen je graag verder.

Waar wij mee kunnen helpen

  • Teamontwikkeling
  • Teamcoaching
  • Intervisie
  • Coaching van directies, teams en professionals

Trainingen (open inschrijving)

Leiderschap voor spelmakers

Dit leiderschapstraject richt zich op het ontwikkelen van jouw leiderschapsstijl om krachtig samenspel te creëren in jouw team en organisatie.

Lees meer

Maatwerk en incompany

Als sparringpartner stemmen wij graag af op de behoefte, vraagstukken en uitdagingen die in jullie organisatie spelen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Meer weten?

Meer weten over Samenspel? We komen graag met je in contact. Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.