Kern Konsult

Samenspel (2022)

7 april 2022

door: Nathalie de Man

Samenspel (2022)

Samenspel (2022)

Sinds 7 april 2022 is Samenspel verkrijgbaar. In dit boek heeft Nathalie de Man de ervaringen en inzichten die zij opdeed als organisatieadviseur gebundeld. Ze schreef het boek om dit te kunnen delen met leidinggevenden, professionals en collega-organisatieadviseurs.

Veel organisaties proberen een belangrijke bijdrage te leveren aan het oplossen van lastige vraagstukken in onze samenleving. Steeds vaker lopen zij tegen de grenzen van hun kunnen aan. Willen zij antwoorden vinden, dan is er meer samenspel nodig.

Samenspel ontstaat alleen als mensen bereid zijn om hun ego los te laten en vol overgave aan het werk te gaan. Pas als je angst vervangt door vertrouwen, verandert samenwerken in samenspel. Dit boek laat zien hoe organisaties en leidinggevenden lastige vraagstukken op een vernieuwende manier kunnen aanpakken.

Prijs: € 26,50 (incl. verzendkosten)

Overal wordt samen gewerkt, maar zelden samengewerkt. Wil je problemen echt oplossen, kies dan voor samenspel!

Nathalie de Man
Auteur - Samenspel (2022)
Samenspel - Nathalie de Man (2022)

Bestel nu het boek "Samenspel"

We ontmoeten je graag!

Speelt in jouw organisatie een lastig vraagstuk? Of ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak een afspraak