Kern Konsult
Leiderschap en talent

Leiderschap en talent

Leiderschap en talent

Ontdekken, ontwikkelen en inzetten van je persoonlijke kracht.

Leiderschap gaat over het geven van richting en ruimte, over aanjagen en vertragen, perspectief bieden en bedding verzorgen. Leiderschap gaat over dat je als organisatie de goede dingen doet. Het gaat over veranderen en innoveren, over het nemen en ontwikkelen van eigenaarschap. Dit vraagt meer dan een set van vaardigheden. Leiderschap is een staat van zijn.

Door comfortabel te zijn met hectiek en complexiteit sta je steviger en kan je sensitiever zijn voor situaties en posities. Daarmee ben je beter in staat je te verbinden met anderen. Als mens en professional. Door te investeren in het ontsluiten van de talenten van alle individuen binnen een organisatie, creëer je een cultuur waarbij het stimuleren van groei en betekenisvolle prestaties centraal staan.

Aan de hand van een breed scala aan actuele benaderingen en via verschillende programma’s en aanvullende individuele coaching ondersteunen we professionals bij hun verdere ontwikkeling in leiderschap.

Leiderschap vraagt meer dan een set van vaardigheden. Leiderschap is een staat van zijn.

Gemma van Steekelenburg
Adviseur - Kern Konsult

Wil jij jouw potentie ontwikkelen en ten volle benutten? Wil jij meer regie en voldoening ervaren en betekenisvol zijn? Wil je vanuit een positieve en nieuwgierige houding en met plezier samenwerken? Wij helpen je graag verder.

Waar wij mee kunnen helpen

  • Persoonlijke ontwikkelingstrajecten
  • Leiderschapsprogramma’s
  • Trainee- en post-trainee programma’s
  • Kampvuursessies
  • Teamontwikkeling
  • Intervisie
  • Coaching van directies, teams en professionals

Training (open inschrijving)

Leiderschap voor spelmakers

Dit leiderschapstraject richt zich op het ontwikkelen van jouw leiderschapsstijl om krachtig samenspel te creëren in jouw team en organisatie.

Lees meer

Bewust-Zelf-Zijn

Ontdek (on)bewuste patronen en (her)vind je kracht en balans in dit afwisselend programma met veel ervaren-en-doen.

Lees meer

Maatwerk en incompany

Als sparringpartner stemmen wij graag af op de behoefte, vraagstukken en uitdagingen die in jullie organisatie spelen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Meer weten?

Meer weten over Leiderschap en talent? We komen graag met je in contact. Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op met Gemma

gemma@kernkonsult.nl06 42 30 40 81