Kern Konsult
Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Krachtig groeien in cultuur, professionaliteit en wendbaarheid.

Veel van onze opdrachtgevers werken aan maatschappelijke opgaven. Hun context is permanent in beweging. De ontwikkelingen en veranderingen volgen zich in rap tempo op en stellen organisaties voor enorme uitdagingen. 

Wij begeleiden organisaties bij transities en leer- en ontwikkelvraagstukken. En zorgen ervoor dat mensen met elkaar tot de juiste ontwikkeling en bijzondere prestaties komen. Hoe? Door ze in aanraking te brengen met de bedoeling van hun werk én hun eigen talenten. Zo creëren we beweging vanuit de kern.

Als praktische verbinders beheersen wij de kunst van het ‘hoe’. Door ons te verdiepen, het stellen van de juiste vragen en goed te luisteren, creëren we in samenspel met onze opdrachtgevers een praktische aanpak en begeleiden organisaties bij het zetten van concrete stappen op onbekend terrein. Onze aanpak is inspirerend, enthousiasmerend en verrassend.

Als praktische verbinders beheersen wij de kunst van het "hoe".

Ernst Evelo
Adviseur - Kern Konsult

Staat jouw organisatie aan de vooravond staan van een transitie, maar weet je nog niet precies hoe? Of speelt er een lastig vraagstuk en kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Wij helpen je graag verder.

Waar wij mee kunnen helpen

  • Begeleiden van organisatievraagstukken en transities
  • Leiderschapstrajecten en teamontwikkeling
  • Visie- en strategieontwikkeling
  • Ontwikkelen en begeleiden van project- en programmamanement
  • Project start-ups, project fresh-ups en project evaluaties
  • Coaching van directies, teams en professionals

Maatwerk en incompany

Als sparringpartner stemmen wij graag af op de behoefte, vraagstukken en uitdagingen die in jullie organisatie spelen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Meer weten?

Meer weten over Projectmatig creëren? We komen graag met je in contact. Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.