Kern Konsult

Pieternel Boer

Pieternel Boer

Pieternel is een ervaren organisatiekundige en zorgt er met haar ervaringsgerichte aanpak voor dat mensen zich aan de missie en aan elkaar verbinden. Dat mensen durven om kwetsbaar te zijn en meer van zichzelf laten zien op het werk. Daarbij draait het vooral om luisteren, écht luisteren naar elkaar. “Je moet in uitdagende werksituaties in staat zijn om van perspectief te wisselen, anders begrijp je elkaar niet goed.”

Afgestemd, helder en doelgericht

Is jouw organisatie op zoek naar verbinding? Of liggen er onbenutte talenten verscholen in je team? Wil je ervoor zorgen dat mensen 100% zichzelf kunnen zijn binnen hun werk, en zich verbonden voelen met collega’s en de bedrijfsdoelen?

Na haar opleiding tot organisatie-antropoloog, werkte Pieternel eerst als adviseur voor hbo-onderwijsinstellingen. Later ging ze als zelfstandig ondernemer aan de slag, in de rol van docent, trainer en coach bij verschillende universiteiten. Haar ervaring op het gebied van leiderschap en talentontwikkeling zorgt ervoor dat groepen goed kan begeleiden, en hen helpt de verbinding terug te vinden. De onbewuste processen zijn haar focus.

Ook langere trajecten waarbij grote onderwerpen als visieontwikkeling op het spel staan, maakt Pieternel graag werk van. Liefde voor het vak, vertrouwen in elkaar en verbinding binnen het team: dat is het doel.

Neem contact op met Pieternel

pieternel@kernkonsult.nl06 43 98 75 46