Kern Konsult

Hero Prins

Hero Prins

Met aandacht, humor en veel interactie benadert Hero vraagstukken in teams en organisaties. Hij is een ondernemende idealist en denkt in kansen en maatschappelijke impact. Hero neemt ruime 20 jaar praktische werkervaring mee in directie- en management rollen en hij is sinds 2017 actief als directiecoach en adviseur voor managementteams en bestuurders.

Kalm, speels en doeltreffend
Wil jij jouw organisatie leiden naar meer werkplezier en samenspel? Het verschil maken bij grote maatschappelijke opgaven? De betekenis van jouw organisatie waarmaken? Energie vrijmaken om samen gelijkgericht aan het werk te gaan?

Hero houdt ervan om directie – en managementteams te begeleiden, zodat ze met visie, passie en samenspel hun organisaties tot gezonde bloei en waardevolle impact laten komen. Samenspel in organisaties gaat volgens hem over verantwoordelijkheid nemen en delen, oprechte nieuwsgierigheid, alsook over luisteren en gunnen. Hij creëert met zijn aanpak een bedding voor teams en organisaties waarin betekenisvolle ontwikkelingen plaatsvinden, daarbij gaat hij kalm, speels en doeltreffend aan de slag.

Hero is een stevige allrounder die kan schakelen van bestuurlijk niveau naar uitvoerend niveau. Samen met de collega’s van Kern Konsult biedt Hero begeleiding en ontwikkeling van organisaties op basis van state of the art methodieken op het gebied van leiderschap.

Hero werkt met oprechte belangstelling voor en met zijn klanten. Goed geïnformeerd en helder in opzet en uitvoering. Gedegen in de aanpak en plezierig in de omgang. Hij creëert een veilige omgeving waar het goede gesprek gevoerd kan worden.

Annemiek Jetten
Bestuurder - Almata

Hero is een coach met een mooi innerlijk kompas. Hij navigeert heel plezierig vanuit een zuivere coachingsaanpak naar specifieke sparringmomenten waarin hij zijn eigen ervaring als directeur op een waardevolle wijze met mij deelt.

Annamarie Prins
Afdelingshoofd - NVWA (Pluimvee)